Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ"


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η «ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ»
ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’90 ΚΥΡΙΟΙ Της Ε.ΑΕ.Π;

+ Αρχιμ. Δανιήλ Γούβαλης

(Απόσπασμα από απομαγνητοφωνημένη ομιλία)

 

    Στον Χριστιανισμό δηλαδή την εφημερίδα των Πεντηκοστιανών εστάλη μια επιστολή η οποία έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και τη διαβάζουμε.

Αγαπητέ Λούη, στην εφημερίδα Χριστιανισμός της 1ης Ιανουαρίου 1991 φύλλο 73 ο αδελφός Κώστας Κονδύλης υπογράφει το άρθρο με τίτλο, «η δεκαετία των μεγάλων γεγονότων». 

Ο τίτλος του άρθρου αυτού είναι χτυπητός και το περιεχόμενο του άρθρου και αποκαλυπτικό και προφητικό, εντός εισαγωγικών, είναι τόσο προφητικό που θυμίζει τους μάρτυρες του Ιεχωβά και αναφέρει διάφορες χρονολογίες που είπαν οι μάρτυρες του Ιεχωβά για τον Αρμαγεδδώνα και όλες βγήκαν ψεύτικες, και συνεχίζει, στην παράγραφο 2, αυτή η δεκαετία η δεκαετία του 1991 έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία για ολόκληρη την ανθρωπότητα. 

Στην παράγραφο 3: δυο μεγάλα γεγονότα πρόκειται να γίνουν μέσα σε αυτήν την δεκαετία το πρώτο είναι η αρπαγή της εκκλησίας.  

Στην παράγραφο 6, το δεύτερο γεγονός ο ερχομός του Χριστού. 
Αγαπητέ Λούη, από προφητείες και χρονολογίες έχουμε χορτάσει, γι’ αυτό και δεν έχει άδικο ο λαός μας που λέει πας προφήτης μετά Χριστόν και λοιπά, άραγε ο αδελφός Κώστας δεν πήρε μαθήματα από τόσους ψευδοπροφήτες που όρισαν χρονολογίες και τους βγήκαν ξινές ή σαν μελετητής της Γραφής καθώς είναι, δεν διάβασε πως ο Κύριος δεν όρισε χρονολογίες, αλλά σύστησε στους δικούς του να είναι έτοιμοι, να γρηγορούν, να αναμένουν, να αγρυπνούν;

Φανταστείτε να περάσει η δεκαετία που έχουμε μπροστά μας και να μην πραγματοποιηθεί η αρπαγή της εκκλησίας και ο ερχομός του Αντίχριστου. 

Φανταστείτε τι θα λένε, όχι τόσο για τον αδελφό Κονδύλη, αλλά για την εκκλησία της Πεντηκοστής; 

Φανταστείτε πόσοι αδελφοί θα γυρίσουν την πλάτη στην εκκλησία της Πεντηκοστής, φανταστείτε τους αδελφούς σας πρώην μάρτυρες του Ιεχωβά να σας σκυλοβρίζουν, γιατί μερικοί από αυτούς πιστεύουν και το εχουν αμετι μουχαμετι πως όπου νάνε σε αυτήν την δεκαετία γίνεται η αρπαγή της εκκλησίας και πλακώνει ο Αντίχριστος και αν τυχόν δεν συμβούν αυτά τα γεγονότα τότε θα λένε πως την πατήσαμε για δεύτερη φορά.  

Φανταστείτε ακόμα, που θα σας δείχνουν την φωτοτυπία του Χριστιανισμού φύλλο 73, και θα σας κολλούν στον τοίχο.  

Γιαυτό αν νομίζετε πως το άρθρο η δεκαετία των μεγάλων γεγονότων είναι προσωπική άποψη του αδελφού Κονδύλη, να το γράψετε έστω καθυστερημένα, αν το άρθρο είναι και πεποίθηση της εκκλησίας της Πεντηκοστής τότε σκεφτείτε μήπως για την δεκαετία που διανύουμε το όνομα του Θεού βλασφημείται δι’ υμάς εν τοις έθνεσι.

Kαι υπογράφει από κάτω, Σ.Κ. ένας επαρχιώτης.

 Ο προφήτης Ησαΐας λέει: θέλετε να γνωρίσετε ποιοι έχουν το αληθινό πνεύμα και την αληθινή πίστη;  εάν οι προφήτες τους πουν κάποιο γεγονός και αυτό συμβεί, αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται μέσα στην αλήθεια. Τώρα έχουν πει προφητείες για την δεκαετία του '90 η δεκαετία του '90 περνάει οι προφητείες αυτές δεν έχουν επαληθευτεί, άρα το ίδιο πνεύμα που δρα ως ψευδοπροφήτης στην αναγγελία γεγονότων, το ίδιο πνεύμα δρα όταν δίνει γλωσσολαλίες και ο νοών νοείτο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου